Coach4you zoekt coaches voor brugklasleerlingen

390 keer bekeken

Kun je wel een handje gebruiken? Als inwoner, vereniging of organisatie? Het gaat dan wel om vrijwilligerswerk en niet om betaalde hulp. Maak duidelijk waar je hulp bij kunt gebruiken. Denk aan dingen zoals hulp bij boodschappen doen, maar ook hulp bij het opzetten van een goede communicatiecampagne door jouw voetbalclub is een mogelijkheid.                                                   

Coach4you is een landelijke vrijwilligersproject van Gilde Nederland. Het project is bedoeld voor leerlingen die door een aantal risicofactoren extra ondersteuning nodig hebben in de brugklas van het Voortgezet onderwijs. Deze factoren kunnen zowel in de omgeving van het kind liggen als in het kind.

Als coach komt u 1x per week bij de leerling thuis. Het accent van de coaching ligt op het sociaal-emotionele vlak, maar ook op het gebeid van praktische studiebegeleiding. Onze coaches worden eerst getraind en regelmatig begeleid. De duur van de coaching varieert van enkele maanden tot anderhalf jaar.

Voelt u er voor coach te worden en wilt u meer informatie dan kunt u die vinden op de volgende site www.coach4you.org

Hebt u interesse of wilt u nadere informatie over Coach4you in de gemeente Nieuwkoop mail dan naar jcamdamen@hotmail.com U kunt zich op dit mailadres ook aanmelden.

Afbeeldingen