Wildbreiproject - hulp gevraagd

stichting !Triggr 18-04-2018
1084 keer bekeken

Kun je wel een handje gebruiken? Als inwoner, vereniging of organisatie? Het gaat dan wel om vrijwilligerswerk en niet om betaalde hulp. Maak duidelijk waar je hulp bij kunt gebruiken. Denk aan dingen zoals hulp bij boodschappen doen, maar ook hulp bij het opzetten van een goede communicatiecampagne door jouw voetbalclub is een mogelijkheid.                                                   

De animo voor het wildbreien is enorm groot. Er worden dagelijks gebreide en gehaakte lappen gebracht. Die willen we gaan gebruiken, in juni 2018, om de bomen mee te versieren. Nu hebben we hier twee vragen voor.

Wildbrei-lappen

Wat als een leuk project begon, is inmiddels een soort rage. Er zijn en worden nog steeds heel veel lappen gebreid en gehaakt, voor de bomen, die versierd gaan worden in de Kunstweek.

Nu mogen de lappen aan elkaar genaaid worden. Is er iemand die daar mee wil helpen? Mailen naar info@triggr.nu

############## 

Wildbreiproject - bomen versieren

Wij zijn ook nog op zoek naar mensen die ons willen helpen met ons wildbreiproject af te maken. Dus wie kan ons helpen met het “bekleden” van een aantal bomen in Ter Aar. Het gaat om het aan elkaar maken van de gebreide en gehaakte lappen. Deze mogen om de bomen komen. Het mag niet met kabelbinders of spijkers, het moet met naald en draad. 

Heb jij zin en tijd om ons te helpen op 5, 6, 12 of 13 juni? Geef jezelf dan op via info@triggr.nu. Op dinsdagen 10:00 en woensdagen 14:00 uur verzamelen bij de bibliotheek van Ter Aar. 

 

Afbeeldingen